Όροι & Πληροφορίες

Τρόποι Πληρωμών

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε ή ακόμα σας είναι ευκολότερο να κάνετε χρήση του
i-bank λογαριασμού σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού σε έναν από τους ακόλουθους.
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος IBAN GR 7201 101 110 0000 111353 50889 
Eurobank                          IBAN GR  6502 602 530 0004 902009 99650

Piraeus Bank                    IBAN GR 1701 714 410 0064 411365 70933
Alpha Bank                       IBAN GR 7201 402 900 2900 021011 20559

ΔΙΚΑΙΟΎΧΟΣ: ΑΓΙΟΥΜΠ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στην κατάθεση χρημάτων να σημειώσετε στην μεταφορά τον αριθμό παραγγελίας σας και παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email ή φαξ ή ακόμα μια κλήση σας για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.
email '' edemantiques@gmail.com  ''

  • Πληρωμή με πιστωτική η χρεωστική κάρτα.

Με την επιλογή της μεθόδου αυτής μεταφέρεστε σε ασφαλή σελίδα της Eurobank όπου πραγματοποιείτε την συναλλαγή χρησιμοποιώντας την κάρτα σας. Εκμεταλευτείτε την δυνατότητα  των (άτοκων) δώσεων που σας παρέχει η τράπεζα σας Γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες Visa,MasterCard,Maestro και American express.

  • Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  2. Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
  • Paypal

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε την πληρωμή μέσα από το πιο γνωστό για την ασφάλεια του σε διεθνές επίπεδο τρόπο πληρωμής τον Paypal. Μέσω του λογαριασμού σας στο site του Paypal μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

  • Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο καταστημα (cash&cary)

Κάντε την παραγγελία σας από το www.edemantiques.com και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας.

Σε κάθε περίπτωση edemantiques.com και η συνεπής λειτουργία του καταστήματος μας από το 1993 εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Όροι Χρήσης

Όλο το υλικό του δικτυακού τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία το edemantiques.com ή συνεργατών του και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση. Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων του edemantiques.com χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται. 
Σε αντίθετη περίπτωση, επέρχεται καταλογισμός ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα. Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα του edemantiques.com αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους. 
Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες χρήστες παραβιάζουν πνευματική ιδιοκτησία άλλων το edemantiques.com ενδέχεται να τερματίζει - και να διαγράφει πληροφορίες χρηστών. 
Το edemantiques.com έχει το δικαίωμα να αποσύρει, διαγράψει ή τροποποιήσει οποτεδήποτε, οποιεσδήποτε πληροφορίες. To edemantiques.com έχει σχεδιαστεί με σκοπό να αποτελέσει πηγή πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου χωρίς καμία χρέωση, πέραν των εκάστοτε ισχυόντων τελών τηλεπικοινωνίας και σύνδεσης. Το edemantiques.com δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας. 
Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για συμμετοχή χρηστών σε ορισμένες υπηρεσίες του site για στατιστικούς λόγους. Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή, εφόσον το επιθυμεί,  μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας. 
To edemantiques.com δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο. H edemantiques.com δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του δικτυακού τόπου ή και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτόν. 
Mε την ολοκλήρωση της αγοράς στο edemantiques.com αποδέχεστε ότι γνωρίζετε τους όρους και προϋποθέσεις καθώς και ότι όλες οι συναλλαγές που θα διεξαχθούν με την εταιρία θα υπόκεινται στους εν λόγω όρους και προϋποθέσεις και μόνον.Οι εν λόγω Όροι Χρήσης και Συναλλαγών μπορούν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση να τροποποιηθούν. Η χρήση της ιστοσελίδας edemantiques.com μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.

Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση
Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA) θα γίνεται αποδεκτή εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δ.Α.Τ., Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Στις περιπτώσεις αυτές ισχύουν τα ακόλουθα:Το προϊόν παραλαμβάνεται και ελέγχεται για την διαπίστωση του αναφερόμενου από τον ΠΕΛΑΤΗ ελαττώματος.Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την Edem Antiques, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούριο, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής, άλλως σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς στον πελάτη.Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας η Edem Antiques θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη χωρίς σχετική ευθύνη της Edem Antiques πλέον. Η Edem Antiques κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν. Τα έξοδα αποστολής τόσο για την επιστροφή των προϊόντων στην Edem Antiques όσο και για την επαναπροώθηση στον ΠΕΛΑΤΗ του αντικατεστημένου προϊόντος βαρύνουν την Edem Antiques.Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων - Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης από την παράδοση.Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται ηλεκτρονικά ή κατόπιν συνεννόησης, η Edem Antiques είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά ή σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα η επιστροφή θα γίνεται με τραπεζικό έμβασμα στον λογαριασμό του πελάτη.Αν ο πελάτης έχει πληρώση μέσω πιστωτικής κάρτας τότε ο πελάτης επιβαρύνεται και την προμήθεια της κάρτας.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση  ή επιστροφή προϊόντων πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν  και να είναι αχρησιμοποίητα, μαζί με  τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ.Απ. Λιανικής, Τιμολόγιο  κ.ο.κ).